Internetapotheek?

De MEDOS-huisartsen, waaronder ook uw huisarts, verstrekken GEEN recepten aan een internetapotheek!

Hiervoor zijn een aantal inhoudelijke argumenten: in Roosendaal e.o. zijn we in de unieke omstandigheid, dat de apotheken in een groot samenwerkingsverband werken en bovendien op hetzelfde computersysteem als uw huisarts. Hierdoor is een waterdicht lokaal systeem ontstaan qua medicatiebewaking, veiligheid omtrent de gebruikte middelen (allergieën, kunnen samengaan van bepaalde geneesmiddelen of juist niet etc.) en snelle service. De huisarts zendt elektronisch via de computer direct uw recept door naar de apotheek hetgeen sneller verloopt, geen fouten veroorzaakt en efficiënter werkt. Door onderlinge afspraken met de lokale apothekers en regelmatig overleg hebben we een goedlopend, veilig en vooral klantvriendelijk systeem. De service die de internetapotheek u belooft te bieden, bieden wij al jaren EN dicht bij huis.

Bij de Roosendaalse apotheken kunt u ook na sluitingstijd terecht (dienstapotheek) als het echt nodig is. Medicijnen worden thuisbezorgd indien nodig. De receptenlijn van uw huisarts werkt dag en nacht en ook tijdens vakanties!

Patiënten die het gebruik van de internetapotheek desondanks belangrijk vinden en daarvoor dus een huisartsrecept nodig hebben, zullen wellicht moeten omzien naar een andere huisarts die deze faciliteit wel biedt.

Contact

Spoednummer toets 1
 

Praktijk Kennedylaan

President Kennedylaan 61
4707 AW ROOSENDAAL
Telefoon:
0165-742400
Receptenlijn:
toets 2
0165-570784
(MEDOS spoednummer)
www.praktijkkennedylaan.nl
Routebeschrijving >